Innerlijk Kompas Interview

Wat is het?

Het Innerlijk Kompas Interview is ontworpen om je te ondersteunen in je schrijfproces.

Verken je drijfveren: Je ontdekt wat je motiveert om je boek te schrijven en wat je echt wilt vertellen.

Krijg duidelijke richting: Het interview helpt je om een heldere koers te bepalen voor je boek, zodat je weet waar je naartoe werkt.

Schrijf authentiek: Je leert hoe je je eigen stem kunt gebruiken om een krachtige en echte boodschap over te brengen aan je lezers.

Gebruik je inzichten: De inzichten die je tijdens het interview krijgt, geven je de energie en inspiratie om je verhaal op een manier te vertellen die echt bij je past en je lezers aanspreekt.

Inzicht in jezelf: Je leert wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn. Je krijgt duidelijkheid over waar je tegenaan loopt en hoe je dit kunt overwinnen. Je wordt je meer bewust van je gevoelens en gedachten, wat je helpt om eerlijker en authentieker te schrijven. Met meer inzicht in jezelf groeit je vertrouwen in je eigen kunnen en je verhaal.

Hoe werkt het?

Het Innerlijk Kompas Interview werkt als volgt. In een online sessie van maximaal 2 uur gaan we aan de slag.

Inleiding en uitleg: Je krijgt een korte uitleg over het doel van het interview en hoe het je kan helpen bij het schrijven van je boek. 

Selectie van vragen: Het interview bestaat uit een reeks vragen die zijn ontworpen om verschillende aspecten van je persoonlijkheid, drijfveren en uitdagingen te verkennen. Deze vragen zijn zorgvuldig opgesteld om je te helpen reflecteren op je ervaringen en diepere motivaties.

Beantwoorden van vragen: Je beantwoordt de vragen eerlijk en open. Dit proces helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf en je persoonlijke verhaal. De vragen zijn ontworpen om je te laten nadenken over wat je drijft, wat je tegenhoudt, en wat je echt belangrijk vindt.

Patronen en thema’s: Door het beantwoorden van de vragen, begin je patronen en thema’s in je eigen leven te zien. Deze patronen kunnen je helpen om je verhaal beter te structureren en je boodschap duidelijker te formuleren.

Toepassing op je schrijfproces: De inzichten die je hebt opgedaan tijdens het interview gebruik je om je schrijfproces te verbeteren. Je krijgt een beter begrip van je persoonlijke stem, wat je verhaal uniek maakt, en hoe je je ervaringen kunt gebruiken om een krachtig en authentiek boek te schrijven.

Door deze stappen te volgen, helpt het interview je om diepere lagen van jezelf te ontdekken en te begrijpen. Dit leidt tot een meer authentiek, krachtig en samenhangend verhaal dat echt resoneert met je lezers.

Wat is het resultaat?

Ontdekken van je drijfveren: Het interview helpt je te begrijpen waarom je echt wilt schrijven. Je ontdekt de diepere redenen en passies die je drijven, waardoor je een sterke en blijvende motivatie krijgt om je boek af te maken.

Diep inzicht in jezelf: Door het interview krijg je een helder beeld van je unieke kwaliteiten, sterke punten en persoonlijke uitdagingen. Dit zelfinzicht maakt je authentieke stem sterker en helpt je om je verhaal op een dieper niveau te vertellen.

Overwinnen van innerlijke blokkades: Je leert begrijpen wat je tegenhoudt, zoals angsten, onzekerheden en twijfels. Door deze obstakels te herkennen en aan te pakken, kun je schrijfblokkades doorbreken en met vertrouwen verder schrijven.

Versterkt zelfvertrouwen: Door het interview krijg je meer vertrouwen in je eigen kunnen en in de waarde van je verhaal. Dit helpt je om met meer zekerheid en overtuiging te schrijven, waardoor je boek krachtiger wordt.

Emotionele diepgang en authenticiteit: Je leert hoe je je eigen emoties en ervaringen kunt gebruiken om je verhaal meer diepgang en authenticiteit te geven. Dit zorgt ervoor dat je lezers echt geraakt worden en zich kunnen verbinden met je verhaal op een persoonlijk niveau.

Helderheid over je boodschap: Het interview helpt je om de kern van je verhaal te vinden en je boodschap helder te formuleren. Hierdoor kun je je lezers beter bereiken en inspireren.

Verbinding met je lezers: Door je eigen verhaal en emoties te verkennen, leer je hoe je een diepe en oprechte verbinding met je lezers kunt maken. Dit zorgt ervoor dat je boek niet alleen gelezen, maar ook gevoeld wordt.

Als je een sterke behoefte hebt om je levensverhaal of zakelijke kennis te delen, helpt het interview je om dit op een impactvolle manier te doen. Je leert hoe je je ervaringen kunt gebruiken om anderen te inspireren en te helpen.

Wat kost het?

De kosten voor het Innerlijk Kompas Interview zijn €125,- exclusief btw.

Wil je graag hiermee aan de slag? Laat het mij weten en stuur mij een mail.