⋅ Gratis Masterclass ⋅

 

Bouw Je Blauwdruk

Dit is een superkans!

In deze gratis online masterclass leer je hoe je het beste start met je boek.

Eerstvolgende datum

20 juni 2024

14.00-16.00 uur

 

Jouw eigen boek: droom of realiteit?

Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Misschien gaan de teksten al regelmatig door je hoofd. Misschien denk je vaak: dat zou ik op moeten schrijven. Of misschien neem je je al jaren voor om eindelijk dat boek eens te schrijven. Maar het is er nog niet van gekomen. Komt het er ooit van?

Misschien twijfel je. Je wil het wel, maar je hebt geen flauw benul hoe je het vorm geeft. Misschien ben je bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Maar zoals het is met alles, geldt ook hiervoor: wanneer je je acties laat bepalen door je zorgen voor de toekomst, gebeurt er niets.

Denk liever net als Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Speciaal voor jou geef ik deze Gratis Online Masterclass.

Want één ding is zeker: je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Bouw Je Blauwdruk.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Dit is wat je krijgt:

N

Het stappenplan voor het schrijven van je boek. Dit stappenplan maakt het schrijven stukken eenvoudiger.

N

Je ontdekt hoe je snel en krachtig schrijft. Je zal verbaasd staan over het gemak waarmee je schrijft.

N

Je ontdekt hoe je afrekent met je belemmeringen in het proces, waardoor het boek realiteit wordt, in plaats van een droom blijft.

⋅kennismaken⋅

Ik help jou

MIRJA HENNINK

Schrijver, Schrijfcoach, Redacteur en Uitgever

Zakelijk boek of levensverhaal

Wanneer ik jou, de ondernemer, spreek hoor ik het verhaal waarom je je bedrijf ooit startte. Je wilt graag andere mensen helpen. Je hebt zoveel kennis. Je weet precies wat de ander nodig heeft. Je praat zonder onderbreking. En zie daar: het verhaal. Geknipt om op papier te zetten.

Of je wilt je levensverhaal op papier zetten. Wat je hebt meegemaakt, waar je nu staat, hoe je dat is gelukt. Wat je in de toekomst voor je ziet en wat je wil gaan doen. Omdat je lessen leerde van je levensverhaal en daar anderen mee wilt inspireren. Prachtige levensverhalen die je kunt delen in een boek.

Iedereen kan schrijven

Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Als je passie hebt voor je vak, levenslessen en kennis wilt delen, dient je verhaal zich vanzelf aan. Wanneer je vanuit je hart schrijft, voelt het voor de lezer alsof je persoonlijk met ze praat. Je klanten willen namelijk niet je product zien. Ze willen jou zien. Wie is de persoon achter jouw onderneming? Daar zijn je klanten naar op zoek. Dit is ook het geval als je je levensverhaal wil vertellen. Je lezer wil graag horen welk pad jij hebt bewandeld. Om steun te ervaren en te leren.

Ga het doen

Ga het doen. Schrijf je boek. Laat je eigen ‘ik’ zien.

“Een goede blauwdruk geeft houvast bij het uitwerken en schrijven van je boek.”

Dorthe Schipperheijn

“Volgens een bepaalde methodiek word je stapsgewijs meegenomen in het schrijfproces. De nadruk ligt erop om de potentie en de kracht in jezelf ‘aan te boren’! Dit is een geweldig mooi proces om mee te maken. Deze ervaring gun ik iedereen.”

Patricia de Regt

“De voorbereiding met de blauwdruk was heel prettig en waardevol. Door de blauwdruk te maken was ik de drempel voor het schrijven van mijn boek al over gestapt voordat ik er zelf erg in had.”

Esther van der Klis

Waarom is Bouw Je Blauwdruk perfect voor jou?

 

Je hebt een uniek verhaal

Jouw levenservaring is van onschatbare waarde. Met mijn stappenplan krijg je duidelijke aanwijzingen hoe je deze waarde in elke stap van het schrijfproces, van idee tot boek, opschrijft.

Je worstelt met structuur en overzicht

Je hebt veel ideeën, maar weet niet waar te beginnen. Ik help je met het maken van een gedetailleerde blauwdruk, zodat je precies weet hoe je verhaal begint en eindigt.

Je hebt een druk leven 

Tijd om te schrijven is schaars. In slechts twee uur leer je de basis van je boek opzetten. Met extra Q&A-sessies en persoonlijke feedback blijf je op koers, zelfs met een druk schema.

Je wilt anderen inspireren 

Of je nu coach, trainer, ondernemer of creatieveling bent, jouw verhaal kan een verschil maken. Ik help je je boodschap helder en krachtig over te brengen, zodat je anderen kunt raken en inspireren.