⋅ Gratis Masterclass ⋅

 

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die ik in november 2024 geef.

Eerstvolgende datum

donderdag 20 juni 2024

14.00 – 15.30 uur

Jouw eigen boek: droom of realiteit?

Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Misschien gaan de teksten al regelmatig door je hoofd. Misschien denk je vaak: dat zou ik op moeten schrijven. Of misschien neem je je al jaren voor om eindelijk dat boek eens te schrijven. Maar het is er nog niet van gekomen. Komt het er ooit van?

Misschien twijfel je. Je wil het wel, maar je hebt geen flauw benul hoe je het vorm geeft. Misschien ben je bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Maar zoals het is met alles, geldt ook hiervoor: wanneer je je acties laat bepalen door je zorgen voor de toekomst, gebeurt er niets.

Denk liever net als Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Speciaal voor jou geef ik deze Gratis Online Masterclass.

Want één ding is zeker: je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Schrijf je boek in 5 dagen.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Dit is wat je krijgt:

N

Het stappenplan voor het schrijven van je boek. Dit stappenplan maakt het schrijven stukken eenvoudiger.

N

Je ontdekt hoe je snel en krachtig schrijft. Je zal verbaasd staan over het gemak waarmee je schrijft.

N

Je ontdekt hoe je afrekent met je belemmeringen in het proces, waardoor het boek realiteit wordt, in plaats van een droom blijft.

⋅kennismaken⋅

Schrijf je boek in 5 dagen,
ik help jou

MIRJA HENNINK

Schrijver, Schrijfcoach, Redacteur en Uitgever

Zakelijk boek of levensverhaal
Wanneer ik jou, de ondernemer, spreek hoor ik het verhaal waarom je je bedrijf ooit startte. Je wilt graag andere mensen helpen. Je hebt zoveel kennis. Je weet precies wat de ander nodig heeft. Je praat zonder onderbreking. En zie daar: het verhaal. Geknipt om op papier te zetten.

Of je wilt je levensverhaal op papier zetten. Wat je hebt meegemaakt, waar je nu staat, hoe je dat is gelukt. Wat je in de toekomst voor je ziet en wat je wil gaan doen. Omdat je lessen leerde van je levensverhaal en daar anderen mee wilt inspireren. Prachtige levensverhalen die je kunt delen in een boek.

Iedereen kan schrijven
Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Als je passie hebt voor je vak, levenslessen en kennis wilt delen, dient je verhaal zich vanzelf aan. Wanneer je vanuit je hart schrijft, voelt het voor de lezer alsof je persoonlijk met ze praat. Je klanten willen namelijk niet je product zien. Ze willen jou zien. Wie is de persoon achter jouw onderneming? Daar zijn je klanten naar op zoek. Dit is ook het geval als je je levensverhaal wil vertellen. Je lezer wil graag horen welk pad jij hebt bewandeld. Om steun te ervaren en te leren.

Ga het doen. Schrijf je boek. Laat je eigen ‘ik’ zien.

Ik geef de 5-Daagse Schrijfretraite en ondersteun je in het schrijven, redigeren en uitgeven van je boek. 

Waarom is een boek zo waardevol?

Het proces van een boek schrijven is waardevol om een aantal redenen:

R

Je ontwikkelt de zekerheid dat wat je schrijft altijd goed en waardevol is. Je hoeft het niet te herschrijven of overnieuw te doen, het is direct perfect.

R

Je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van anderen. Jouw verhaal, jouw boodschap, jouw kennis is van waarde voor anderen.

R

Je ontdekt dat je meer kan en meer weet dan je nu denkt. Met het schrijven van je boek ontwikkel je je op zakelijk en/of persoonlijk vlak.

R
Je gaat zien dat jouw kennis en ervaring interessant is voor anderen om te lezen. Het is niet beter of minder dan boeken van anderen. Het is precies goed.
R

Je ervaart dat je boek al aanwezig is in jou. Je hoeft het enkel te zien bij jezelf. Je hoeft niet nog langer te wachten, het kan nu.

R

Met iedere letter die je op papier zet, groeit je zelfvertrouwen. De positieve reacties van je lezers bekrachtigen dit.

R

Je creatieve plannen worden een echt boek. Het plan wordt werkelijkheid. En je ontdekt dat je het nog leuk vindt ook.

R

Het schrijven van een boek is een mooie manier om je eigen gevoelens onder ogen te komen en deze bij jezelf te ontdekken. Het is een leerzaam proces. 

R

Je geeft jezelf een mooi cadeau in de vorm van een boek. Je zet jezelf daarmee op de eerste plaats.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Meld je direct aan voor de masterclass Schrijf je boek in 5 dagen.

Eerstvolgende datum

donderdag 20 juni 2024

14.00 – 15.30 uur

Succesverhalen

Dit zijn de succesverhalen en ervaringen van ‘mijn schrijvers’.

Deze week heeft mij en Dorthe Schipperheijn opgeleverd dat de outline van ons boek klaar is. Mijn saboteur, de avoider, heeft weinig ruimte gekregen! Dankzij jullie kwamen we telkens weer op het rechte schrijverspad. Dank voor een fijne inspirerende week. Ons boek gaat echt ons boek worden!

Ellen Seffens

Trainer, Coach

Ik wist precies welk boek ik wilde schrijven. Maar ik hikte er enorm tegen aan om ook echt eraan te beginnen. Mirja en Marielle hebben mij over die drempel geholpen. Zij boden een veilige, warme omgeving die uitnodigde om aan het verhaal te beginnen. Zij stonden de hele week naast mij en gaven mij het vertrouwen dat ik dit kan. Behalve de retraite zelf was de voorbereiding met de blauwdruk ook heel prettig en waardevol. Door de blauwdruk vooraf te maken was ik de drempel al over gestapt voordat ik er zelf erg in had.

Eshter van der Klis

Auteur, https://www.instagram.com/esthervanderklis/

Ik ben voor de tweede keer op schrijfretraite bij Mirja en Marielle. De schrijfretraite beveel ik van harte aan vanwege de rust en de ruimte. In deze vijf dagen staat niets je in de weg om een mooie basis te maken met je boek. Ik kijk uit naar het volgende boek en de volgende retraite!

Sandra Nascimento

Jurist, Happy Legal

Grote ‘eye opener’, hoe de schrijversflow kan ontstaan. Open hart, open mind en laat het ontstaan! Ik heb fantastische ondersteuning en begeleiding mogen ontvangen van twee professionals met een hart van goud. Advies ‘nee’ over denken, voel het en gewoon doen. Het is een reis naar je innerlijke wijsheid die je nooit zou hebben zien aankomen!

Jennifer Martina

Licensed Avatar® Master- leadership and coaching development

Ik heb met volle teugen genoten van deze schrijfretraite in een prachtige omgeving met goed gezelschap en uitstekende begeleiding. Onze dagen waren goed gevuld met schrijftijden, meditaties, besprekingen. En ‘last but not least’, de heerlijke maaltijden en de prachtige omgeving. Een voormalig klooster biedt de juiste omgeving voor een schrijfretraite. Het herhalen waard!

Marijke Mayer

Independent Translation and Localization Professional

Heb je de wens een boek te schrijven dan is het een goed idee mee te doen aan deze schrijfretraite. Na een gedegen voorbereiding online kom je gedurende 5 dagen bijeen om in gezelschap van anderen jouw droom te realiseren. Een goede blauwdruk geeft houvast bij het uitwerken en schrijven van je boek. Mirja en Marielle geven advies, de anderen stimuleren en activeren. Gegarandeerd dat in vijf dagen het boek van een gedachte werkelijkheid wordt.

Dorthe Schipperheijn

Mental Fitness Coaching Training, www.dortheschipperheijn.nl

Twee pittige dames met elk een heel eigen vakgebied. Betrouwbaar en eerlijk. Vijf dagen lang beschikbaar om je te kneden en te prikkelen en weer vlot te trekken. Veel van jullie geleerd!

Nynke van der Bij

Opleider Emotiecoach bij Nynke van der Bij en Emotie Academie, www.nynkevanderbij.nl

De 5-daagse schrijfretraite van Mirja en Marielle kan ik iedereen die een boek wil schrijven van harte aanbevelen. Zij creëren een veilige en vertrouwde omgeving om alles uit jezelf naar boven te halen. Ze hebben een prachtige structuur voor de basis ontwikkeld zodat je na 5 dagen ook echt met resultaten naar huis gaat. De balans tussen schrijven en coachen zit goed verankerd in het programma waardoor het vijf dagen lang een cadeautje voor jezelf wordt.

Jolanda Sprokholt

Fotograaf, Reisreportages, www.jolandasprokholt.nl

Ik ben blij en dankbaar met deze schrijfretraite. Het gaf me vertrouwen in mezelf, dat wat ik te vertellen heb van waarde is en dat het me gaat lukken mijn boek te schrijven en uit te geven. Iets wat ik een week geleden alleen maar van kon dromen. Ik heb veel geleerd. Dank voor de fijne begeleiding Mirja en Marielle.

Jordis Jakubczick

Owner at Somatic Dance Works en Somatic Healing, www.somatic-dance.nl

In deze schrijfretraite begon ik met twijfel. “Een boek? Hoe dan?” Ik begon met makkelijke onderwerpen schrijven en in de loop van de week kwam de structuur van het boek vanzelf tevoorschijn. Acht hoofdstukken staan in de steigers. Ik ben erg blij! Mirja en Marielle zorgden voor een dagprogramma, ritme en structuur en steeds weer terug naar mijn schrijftafel zorgde ervoor dat ik 5 dagen doorging. En dan ontstaat er dus een boek. Obstakels, moeilijke momenten, daar hielpen jullie mij doorheen. Door de lastige onderwerpen aan te pakken is het een persoonlijk boek geworden.

Marianne Oudhof

Coach

Soms komt er iets op je pad wat de perfecte omstandigheden zijn voor je eigen wens/droom. Al jaren was ik van plan om een boek te schrijven over mijn passie en drijfveren. Ik heb nul seconden getwijfeld toen ik zag ‘ Schrijf je boek in 5 dagen’. Ik ben heel ver gekomen, heb prachtige feedbacks en tips gekregen. Door het proces en hulp is mijn boek beter en mooier geworden en heb ik voldoende richting om het boek af te krijgen. Daarnaast was het ook echt een cadeautje om mijzelf de tijd te geven. Ik ben echt tot rust gekomen. Het was op een prachtige locatie in Zeeland en het eten was ook heerlijk!

Joyce van der Velden

Trainer, Coach, Maxwise

De schrijfretraite is de ideale manier om je boek te schrijven. Rust, ruimte, natuur, goede verzorging. En gelijkgestemden. Het creëert iets stimulerends. Ik heb er meer uitgehaald dan een boek. Ik weet beter waarom ik het schrijf en waarom ik mijn bedrijf heb opgericht. Dit moet je meemaken.

George Begemann

Executive Coach

Ik heb net vijf dagen schrijfretraite achter de rug bij Marielle en Mirja. In deze dagen heb in alle rust kunnen doorwerken aan de thema’s voor mijn boek. De meerwaarde van de retraite zit hem er voor mij vooral in de goede ondersteuning en de rust. Er werd gezond voor ons gekookt, er was ruimte voor meditatie en we hoefden verder nergens naar om te kijken. Bezig zijn met je boek en dat is alles. En ook: niets moet en alles mag. Thuis is dit lastiger en had ik dit schrijfproces over een langere periode uitgesmeerd. Ik beveel deze schrijfretraite aan iedereen aan. Lieve Mirja en Marielle, bedankt voor alles!

Sandra Nascimento

Jurist, Happy Legal

Ik beveel je aan om deze schrijfretraite te volgen als je, zoals ik, al heel lang de wens had om dat te doen. Je eigen boek schrijven. Mirja en Marielle zijn beiden zo’n goede, deskundige begeleiders dat je warme vleugels over je boek heen voelt. Vijf dagen focus en in flow je boek schrijven. Een droom kwam uit!

Danielle de Groot

Receptioniste

Ik heb zeker genoten van de schrijfretraite. Heel ontspannen en toch intensief bezig zijn met het doel dat je wilt bereiken, namelijk je eigen boek schrijven. De blauwdruk is de basis om met je boek te beginnen. Deze krijg je al voor de schrijfretraite waarmee je al aan de slag kunt gaan. De inspiratie die je krijgt van de mensen om je heen geeft je zo’n fijn gevoel. En niet te vergeten, de begeleiding is optimaal!

Yvonne Sadhoe

Gepensioneerd Onderwijzeres

Ik kan het je aanbevelen om deze schrijfretraite te volgen. Je gaat nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Volgens een bepaalde methodiek word je stapsgewijs meegenomen in het schrijfproces. De nadruk ligt erop om de potentie en de kracht in jezelf ‘aan te boren’! Dit is een geweldig mooi proces om mee te maken. Deze ervaring gun ik iedereen.

Patricia de Regt

Vitaliteitscoach, Panavisie

De 5-daagse Schrijfretraite was een transformatie voor mij. Ik was niet zeker of het zou gaan lukken. Ik vond het reuze spannend. Ik had een blauwdruk klaar. In mijn boek deel ik mijn levensverhaal in combinatie met mijn levenslessen die ik leerde. Dat doe ik in de vorm van een methode.

Tijdens de vijf dagen kwam een nieuwe methode in mij naar boven en deze heeft mij geholpen mijn boek inderdaad in vijf dagen AF te schrijven! Ik voel me nog wat onwennig bij het idee het echt te publiceren, maar het gaat wel ECHT gebeuren met de fantastische ondersteuning van Marielle en Mirja. Ik heb veel over mezelf geleerd deze dagen en ik kan het iedereen aanbevelen.

Een hele leuke groep, veel herkenning, fijn de deelrondes tussendoor. Een hele mooie plek in Drenthe heeft zeker ook bijgedragen aan het geheel.

Maria Geelen

Rebalancer, Coach

Schrijf je boek ik 5 dagen, kan dat? Uit eigen ervaring zeg ik dat het kan, het schrijven van de inhoud. Mits je goed voorbereid bent, want voorbereiding is het halve werk. Ik heb mijzelf 5 dagen laten onderdompelen in een prachtige omgeving onder begeleiding van Mariëlle en Mirja. De balans tussen het schrijven, ontspanning en meditaties was fijn.

Het schrijven van een boek is een proces en het is prettig dat ik hier volledig mijn eigen invulling aan kon geven met hun liefdevolle steun en ervaringen.

Bernadette Kasander

Leefstijl- en Gewichtscoach

Ik heb meegedaan aan de Schrijfretraite met Marielle en Mirja. Ik vond het een bijzonder leerzame ervaring en ik had niet verwacht dat ik zo’n basis zou kunnen leggen voor een werkelijk prachtig boek. Ik had mijn blauwdruk klaar en ik wist wat ik wilde. Ik vond het heel fijn telkens de stukken tekst te mogen voorleggen aan Marielle en Mirja. Hun tips op zowel schrijftechnisch als verdiepend vond ik zeer verhelderend en prettig. Het opende het potentieel en de schrijver in mij. De begeleiding, de stilte, de meditaties en de natuur helpen om te schrijven vanuit je essentie. Het was een ontzettend fijne liefdevolle groep en ik heb genoten van het heerlijke eten. Ik voel me supertrots op het resultaat en Marielle en Mirja ontzettend bedankt voor jullie bezielende begeleiding.

K.

Therapeut

⋅ Gratis Masterclass ⋅

 

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Eerstvolgende datum

donderdag 20 juni 2024

14.00 – 15.30 uur