Waarom is Schrijf je boek in 5 dagen voor jou?

  • Je gaat vijf dagen achter elkaar, in afzondering, zonder onderbreking werken aan je boek.
  • Je gaat aan de slag met twijfel, angst en belemmeringen.
  • Je krijgt vertrouwen in jezelf en in het schrijven van je boek.
  • Je leert hoe je het verhaal schrijft dat je lezer graag wilt lezen.
  • Je weet wat je gaat schrijven.
  • Je weet exact hoe de indeling van je boek er uit ziet.
  • Je weet wat je in elk hoofdstuk zet.
  • Jouw boodschap is heel duidelijk.
  • Je schrijft vlot en gemakkelijk.
  • Zonder afleiding, met focus op dat wat je te doen hebt: jouw waarde op papier zetten.

 

Jouw verhaal verdient het om bij de mensen te komen die op jouw boodschap, jouw verhaal zitten te wachten.

 

En die zijn er, echt waar.

 

De kennis die je deelt met jouw boek inspireert.

 

De lezers weten wat ze kunnen doen, wat mogelijk is.

 

Als je er zeker van bent dat jij jouw boek gaat schrijven, maak dan nu een afspraak.

“Ik schreef alle teksten in mijn boek. En besloot op een dag hulp te vragen aan een ervaringsdeskundige op het gebied van het schrijven van teksten. Mirja ken ik via mijn zakelijk netwerk. Zo gebeurde het dat ik besloot de intense verhalen met haar te delen. Het werd mij duidelijk dat mijn verhaal stond als een huis, de inhoud waardevol was en zij mij zou gaan helpen bij het verwezenlijken van dit boek.

In een persoonlijk gesprek met haar adviseerde ze me, naast de teksten over mijn kind-ervaring, teksten te schrijven over wie ik vandaag ben. Waar ik sta en wat de obstakels zijn waarmee ik te maken heb, in alle rollen die mij dagelijks of wekelijks bezighouden. Hoe ik het in het leven sta, waar ik tegenaan loop en waar of hoe ik ergens mee aan de slag ga. Kortom, zij hielp me dit boek compleet te maken, ze haalde het verleden naar het heden en ik zorgde voor de tekst. Je maakt tenslotte niet dingen voor niks mee. Vaak hebben dingen een hoger doel, het is een kwestie dat te ontdekken in het leven. Al vraag ik mij bij veel onderwerpen af: WAAROM? Hiervoor gaat mijn waardering en dank uit aan haar, ze maakte het proces inzichtelijker en maakte de inhoud van mijn boek zo nog waardevoller.”

Mirella Herwegh

Voorbij de schaamte kom ik

Neem nu een volgende stap!

Schrijf JOUW BOEK.

Kom vandaag nog in ACTIE.

Meld je aan voor je voor je gratis persoonlijke gesprek met mij.

(als je de agenda niet ziet, kan het liggen aan je cookie-instellingen)